• 7414
    2012 - 2013 sezonunda;

    13 kisilik takimdir.

    muslera eboue semih dany riera melo selcuk hamit sneijder drogba burak + umut amrabat.

    bu kadar futbolcuyla sampiyonluk yarisi veriyor ve sampiyonlar liginde ceyrek finalde. bu cok buyuk basari bana gore.

    gecen sezondan cok farkimiz var, bir kere takim oyunu olarak eksideyiz. nedeniyse gecen sene 4 orta sahamizin 4 u de iki yonlu oynamisti. su an sneijderden yeteri kadar defansif, melo ve selcuk'tan yeteri kadar ofansif kazanc saglayamiyoruz.

    hucumda elmander baros ve necati hucum presi yapan oyunculardi. hatta elmander iki kisilik oyunuyla oyuna iki yonlu katki sagliyordu ve basarinin en buyuk anahtariydi.

    defansta semih - ujfa ikilisi inanilmaz uyum icindeydi. hakan ve eboue de formdaydi sezonun buyuk kisminda. bu sene eboue biraz dusuk, semih daha seffaf performans gosteriyor. dany de bir oyle bir boyle. riera ise beklenenden daha iyi cikti.

    bu sene gecen seneden en buyuk farkimiz da hucum presi. bu hucum presi cok mu onemli? aslinda buyuk takimlar icin degil. cunku top zaten sizdedir. eger topu ayaginizda tutamiyorsaniz hucum presi sarttir.

    burak cok gol atiyor, isi bu evet ama gecen seneki duruma cok alismistik ya o yuzden biraz zor alistik kendisine. drogba ise uzun zamandir hasret oldugumuz santrfor eksikligini giderdi. sneijder ile de daha verimli, daha klas bir takim olduk.

    gecen seneki sampiyonluk yedekten gelenlerle de garantilendi. bu sene ne engin var ne emre. kazim bile katki saglamisti cogu macta...

    eger sampiyon olmak istiyorsak aydin, sabri, yekta, hakan, gokhan gibi oyuncular da performanslarini arttirmak zorundalar. yoksa allah korusun bir sakatlik cikarsa bocalayabiliriz...

    daha net aciklamam gerekirse selcuk, burak, semih, muslera tabanimizdan herhangi birini kaybedersek telafisi zor olur bu sene. bunu bilelim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın