*

  • 1705
    sene başında bu takımı bırakıp ligdeki başka bir takım olan 30 milyon bütçeli anadolu efes'e transfer olan taraftarlar vardı. evet yanlış duymadınız 30 milyon bütçe ve bir antrenör bu kişileri takım değiştirmeye kadar götürdü. bir nevi 100 dolarını her gece komidinin üzerinden alan beşiktaş taraftarından beter oldular. gerçi daha kaliteliymiş bunlar 100 dolara değil 30 milyona sattılar kendilerini.

    heh işte şimdi o gittikleri takımdan farmar, vujacic ve gordon sezonu kapasın, shipp ve savanovic'in burnu kırılsın, kerem tunçeri'nin calfı yırtılsın, kerem gönlüm'ün de ayak parmağı kırılsın. nasıl tablo? folloş olur di mi 30 milyon yuroluk takım? sen de hooop sessizce dönersin di mi viziteyi bırakıp eski takımına? ergin ataman da büyük hoca olur di mi?

    şimdi biz arma aşıkları ve dönek olmayanları düşün senin ezikliğini nasıl büyük bir keyifle yaşıyoruz kırmızılar içinde abdi ipekçi'de şampiyonluk yolunda koşarken. domercant, hawkins, göksenin sezonu kapamış, gordon 1 ay yok, macvan ve marko'nun burnu kırılmış, ersin'in parmağı kırılmış. ama ne farkediyor bu takım gelene gidene vurmaya devam ediyor. hele vizitecilere her maç 20 sayı ya da 30 sayı vurmaya devam ediyor.

    kısacası, cefasını çekmeyenlerin, sefasında tornistan yapıp yanaşmaması gereken takımdır. o salon siz olmadan ama içinde ergin hoca ve cengaverleriyle çok daha güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın