resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:83
Uyruk:Türkiye
  • 2989
    beşiktaş'ın 110.yıl kutlamalarına katılarak çok doğru bir iş yapmıştır. zaten aleyhimizde kamuoyu oluşturulmaya çalışılıyor, fenerbahçe'nin şu andaki en büyük operasyonu halkın takımı ve mazlum edebiyatı yaparak anadolu kulüplerine de yaranmak ve diğer takım taraftarlarınca da oluşan algıyı ve nefreti yıkmaya çalışmak.

    etrafımda çok fazla beşiktaşlı ve trabzonsporlu insan daha önceki yıllarda fenerbahçe şampiyon olmasın galatasaray olsun derken şu anda galatasaray çok havalandı vs konuşup fenerbahçe'nin şampiyonluğundan yana.

    tabi bunda trabzonspor'dan alınan futbolcular ve beşiktaş ile yaşanılan asy arena muhabbetleri etkili ama ne olursa olsun,bunlar güzel hareketler.yöneticilik açısından bakmak lazım taraftar gözüyle değil.

    dersiniz ki ne önemi var biz en büyüğüz herkese koyar geçeriz ama o iş öyle değil, hiç bir kulüp nefretle çok fazla büyüyemez. 2004-2011 yılları arasında çok kötü bir durumda olduğumuz zamanlarda bile ara 2006 ve 2008 de şampiyonluk kazanıp fenerbahçe'ye farkı açtırmamışsak burada bu etki de söz konusudur. 2006 da son maçta denizli küme düşmemeyi garantiledikten sonra 10 dk daha gol yememek için varını yoğunu ortaya koyuyorsa, bu fenerbahçe'nin verdiği nefret ile de alakalıdır.eğer galatasaray avrupa'nın en büyüklerinden biri olmak istiyorsa 25-30 milyon taraftarının yanında ülkenin kalanının da bir bölümünün sempatisini kazanmalı 90'arın sonu 2000'li yılların başındaki gibi. bu kulüp her zaman halkın takımı olmuştur, galatasaray türkiye'dir sözü boşuna değil. bizim gibi kemikten takımına bağlı,iyi kötü maça giden,sürekli takımını takip eden,ara sıra ürün alan toplam insan sayısı 20 milyonu geçmez kalan 55 milyon insan köydeki mehmet amca,mahalledeki ahmet amca,aysel teyze vs. işte o insanlara yakın olmak kulüp imajıyla alakalıdır. o taraftar da eksik olsun bize ne faydası var diyorsan 2000'deki uefa kupası nasıl geldi,inanç nedir galatasaray sinerjisi nedir bir düşün?
App Store'dan indirin Google Play'den alın