resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 8186
    2007-2008 sezonunda , şampiyon olduğumuzda takımın lideri ardaydı. ve mükemmel bir performans gösteriyordu. zaten arda , o sezon arda olmuştu. kalli zaten ilk 11'de 3 yabancı oynatıyordu. onlara da lider olacak vasıf yüklenmemişti. lincoln zaten hep sorunlu bir futbolcuydu. nonda , song desen liderlik edecek futbolcular değildi. türk futbolcularımızın zaten çoğu takıma yeni katılmıştı. hakan şükür fazla oynamıyordu ve son senesiydi.

    saha ardaya kalmıştı yani bir nevi. galatasarayın çocuğuydu ve liderdi. onun liderliğiyle o sezon güzel bir şampiyonluk yaşadık.

    her şey bu sezondan sonra değişti. çünkü takıma yıldız oyuncular gelmeye başladı ve arda konuşulmuyordu. kendisini karı kıza verdi tabii. barlarda sabahlamalar , magazinsel haberler. çocuk gibi trip atıyordu. " ben saksı değilim , en çok bana soracaksınız " diyordu.

    baktı olmuyor , kimse onunla ilgilenmiyor , takımdaki oyuncuları örgütledi. yabancılara karşı hep tavır aldı.

    o da tutmadı. çünkü o zamanlar yabancılara değer verilmiyordu. misimoviç sakız çiğniyor diye yollanıyordu.

    olmadı bu sefer , sevgilisi ile konulu film izleyecek diye sinemayı kapattı. ve bunu medyanın önünde , bile bile yaptı.

    futbol adına hiç bir şey yapmadığını bildiği halde , tepki gösteren galatasaray taraftarına küstü. maçlarda yüzünü astı.

    bizle hazırlık maçlarına çıktığı halde , kamp yaptığı halde , gitti. çünkü artık anladı. konuşulmayacaktı arda turan. yeni yıldızlar gelmişti yine.

    ve sansasyonel bir şekilde gitti. artık her gün konuşuluyor. ama en çok futbolu konuşuluyor. 2 gol 4 asistlik performansına rağmen. böyle gitmeseydi konuşulmazdı.

    eski bir galatasaraylı futbolcu. 25 yaşına gelmiş ama hala çocuk olan futbolcu. bide evleniyor şimdi. mutluluklar. ama sakın galatasaraya falan geleyim deme lan. savunulacak yanın yok senin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın