resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 250
    beşiktaş'ı bulunduğu yerden daha da geriye* götürmesi muhtemel başkan.

    bir demeç* veriyor kendini yalanlıyor, kendiyle çelişiyor, geldiğinde söylediklerini bir bir yutuyor hatta yanlışlıyor.

    - "avrupa'ya 1 sene daha gidemeyebiliriz" demiş. sezon başında ntvspor'da bir daha katılamamamız söz konusu bile değil demişti.
    - "bütçemize uyarsa yüksek bonservis bedelleri ödeyebiliriz" demiş. anlayan beri gelsin ve bi zahmet bana da açıklasın. ne diyorsun hocam? bu söylediğinin geçerli olmadığı tek bir spor kulübü var mı? tavşanlı linyitspor dahil. ne söylemeye çalıştın?
    - "bu sezon bir feda yılı değil" demiş. oooeeh!

    demirören ile ilgili söyledikleri bunlardan daha ağır fiyasko. sözümona tehdit ediyor ama hep ılımlı. dava açması normaldir diyor. zamanın bjk, günümüzün tff başkanı bjk'ye dava açıyor. reisimiz bu hareketi normal karşıladığını söylüyor.

    takımına ultimatom vermiş. oyuncuların ve teknik ekibin ayakları yere bassın demiş. madem çok iyi biliyorsun sen bastır reis bey. madem bu iş için görevlendirdiğin teknik heyet sorunun bir parçası olmuş onları ne diye kulüpte barındırıyorsun? bir de sen değil miydin 23 puan şampiyonluk için yeter diyen. takımına kendince 4 puan kaybı hakkı veren. ayaklarını yerden kesen. aklınca havaya sokan?

    senden olmayacak genç adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın