resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 1053
    futbol, sözlükteki pek çok insan gibi benim için de hayatımda önemli bir rol oynuyor. galatasaray başta olmak üzere bu spora dair mutlu edici pek çok şey ister istemez günümü, hayatımı etkiliyor ki genel olarak (büyük bir buhran olmadığı sürece) olumlu/olumsuz başka hiçbir şeyden kolay etkilenmediğimi düşünürüm.

    hafta içi bin bir çabayla kalkıp işe gidiyorum, işim zihinsel olarak yoğun ve yorucu. takvimle yarışılmıyor, 10 sene önceki enerjim yok, hafta içi halı saha maçından hemen dinlenmiş vaziyette çıkamıyorum, beklemediğim yerlerde ağrılar ortaya çıkabiliyor. arka arkaya günlerce içip, bana mısın demediğim günleri de yavaş yavaş geride bıraktığımı hissediyorum. ama bunların hiçbiri sorun değil, onu da biliyorum. insan hayatta her şeye bir karşılık bulabiliyor.

    ancak, bazı günler kalkıp işe gidiyorum, kafamda futbola dair bir şeyler var her zamanki gibi, arkadaşlarla futbol konuşuyorum, bir yerlerde yazmaya/çizmeye çalışıyorum. derken aklıma bu ülkede futbol federayonu başkanının yıldırım demirören olduğu geliyor. işte o anda ortaya çıkan sinir bozukluğu, hayal kırıklığının ne tarifi var ne de ölçüsü.

    içimden okkalı bir küfür savuruyorum ama bu soruna karşılık gelmiyor, onu da biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın