• 318
    içimizdeki bazı pollyanna'lar hemen başladılar bu adam dün iyiydi de bugün mü kötü oldu diye. evet bu adam iyiydi bugün kötü oldu. zaten bizi şaşırtan da o. bugüne kadar kimsenin objektifliğinden şüphe etmediği meleke kardeşim ne oldu da birden bir taraflarından sneijder ile selçuk arasında olumsuz birşeyler olabileceğini ima etti. bunu sorun bakalım bi kendinize. bu ligin en fazla gol atan adamı burak yılmaz kaç golünden sonra kendisine asist yapan futbolcuya gitmiş ki? vallahi ben güney altta izliyorum maçları ve kral arenada güney tarafındaki kaleye defalarca gol attı, bunların yarısında tribüne koştu diğer yarısında da yedek kulübesine. o zaman neden bu konuya dikkat çekmedi sevgili meleke kardeşim. aramayın olum bu takımda illa bi sorun, bulamayacakasınız, buldurmazlar.

    daha önce de belirttiğim gibi meleke takip etmekten keyif aldığım tek yorumcu idi. ama yapmayacaksın kardeşim, işkembeden sallamayacaksın, olmayan sorun yaratmaya çalışmayacaksın, düzene yenik düşmeyeceksin. galatasaraya durduğu yerde, hiç haddi değilken laf atan her kim olursa olsun 2 saniyeden fazla sürmez o adamla ilgili fikrimin değişmesi. bu da böyle birşey işte. altında her türlü art niyet ararım. zamanında, melo ile hamite terim adaleti işlemiyor diyerek imparatora sallamaya çalıştığında bendeki kredisini tam bitirmemişti meleke kardeşim ama bu yaptığının objektiflikle ya da iyi niyetle uzaktan yakından alakası yok.

    gökhan zan ile ilgili düşünceleri ise umurumda bile değil, onun "yorum" olduğu besbelli. tamam adam orda kendince yorum yapıyor. ama o kadar.

    herkes haddini bilecek, galatasarayla uğraşmayacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın