resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4691
    takip altina alinip incelenmesi gereken 10 numaramiz.

    kesinlikle arastirilmali. kulup gerekli kisileri ozel dedektif gibi tutup pesine takmasi gerek. baska turlusu olmayacak. bu adami anlayabilmemiz icin baska care yok. bazi gunler oluyor, mac secme de diyemeyecegim buna, acayip bir futbolcu cikiyor icinden. kimsenin durduramadigi, kimsenin gecemedigi bir aslan cidden. fakat bazen de 31 olsa cekilmez modunda insani hayatindan biktiriyor.

    ben bunun nedeninin ozel hayatinda oldugunu dusunuyorum. ya ozel hayati, ya da mactan bir gun once yasadigi hadiseler duygusal ve mental anlamda cokertiyor kendisini ve maca konsantre olmayinca da melo'yu tanimak imkansiz oluyor zaten.

    gecmise donuk kisa bir arastirma ile kulup bunu bulabilir. iyi performans gosterdigi mactan once kendisine yakin insanlarla konusulabilir. ayni seyi tam tersi kotu performans gosterdigi maclar icin de yapmali. mutlaka arada bir ip ucu yakalanacaktir. eger ki melo'nun bu performans stabilite sorununu cozersek, bu yeni transferlerle birlikte ciddi manada bambaska bir takim oluruz.

    17 mart 2013 kayseri galatasaray maci'nda oynayan melo, bu performansi ile bir real madrid'de olsa fiyati 50-60 milyon euro arasi olurdu. iste sorun da bu, nasil olur da bu adamin performansini optimuma cekebiliriz.

    ben dusunduk aklima bu dedektiflik olayi geldi. var bu adamin kafasinda bisiler. olmamasi imkansiz zaten. psikolojik deli sonucta, her mactan 2 gun once ozel takibe almak sart bu adami. kimle konustuguna bile dikkat edilmeli. melo gibi futbolcularin konsantre olup sadece futbolu dusundugu 2-3 ay, sadece bizim degil, dunyadaki her takimin cehresini degistirebilir. zira ilerideki oyuncular bilir ki arkada melo var, bilirler ne yapar ne eder topu keser. kesemese de pesini birakmaz pozisyonun en kotu. 1. bolgeden 2. bolgeye gonderdigi biraz riskli dikili toplar olmasa bizim atak gelistirmemiz de cok mumkun degil. en azindan ortadan. ancak bugun kayseri'yi tamamen ortadan yiktik. sadece kanatlara yuklenmemek adina cok onemli bu nokta.

    cok onemlisin bizim icin melo, malesef ki hayati onemlisin hatta. keske oyle olmasaydi ama gercek bu. ozellikle 4-3-1-2'deki rolu muazzam fazla. resmen sabri'nin orta sahada oynamasi lazim ki yuku hafiflesin.

    umarim son 2-3 mactaki performansi dusmez ve sezon sonuna kadar devam eder. zira %100'luk bir melo olmadan real madrid karsisinda sansimizin olmadigi gibi, ligde de onumuzdeki maclarda gecmistek sikintilari yasayacagimizi dusunuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın