• 1
    ekşi sözlüğe baktım ortalık yıkılıyor, bu günlerde başımızı ağrıtacak bir konu olacak.

    galatasaray gökhan zan'ın kırmızı kart ertelemesine kalmadı. herkes bunun farkında. kimse ayak yapmasın öncelikle. işimiz yok gökhan zan için lobi yapacağız. gülerler…
    bizim ligde erteleme diye bir şey var. diğer liglerde var mı bilmiyorum açıkçası ama bizde var. kaç kere oldu. böyle bir şey varsa, bu kural kullanılır. kitaba (!) göre… bu kitabı kim yazdı kimler yazdırdı ne zaman bu hale geldi ona bakmak lazım, galatasaray’ın üstünden çekin pis ellerinizi o yüzden.

    kafa atan lualua'nın cezasının 2 yıl ertelendiği bir ligde verilmiş bir karar bu. emsal yani biz çıkarmadık.

    “bu direk her kırmızının iptal edilebilmesi demekmiş. nasıl bir ertelemeymiş bu?”

    valla bunu da 6-1 birilerinde olan tahkim kurulu'una ya da 4-3 olan disiplin kuruluna sormak lazım * neyse fenerlileşmeden hangi maddelere göre olduğuna bakalım.

    --- alıntı ---

    izlenen görüntülerden eylemin fdt'nin 36. maddesinde düzenlenen sportmenliğe aykırı hareket boyutunda kaldığı anlaşıldığından pfdk'ca futbolcu gökhan zan'a neticeten verilen 2 resmi müsabakadan men cezasının 1 resmi müsabakadan men cezası olarak düzeltilerek onanmasına karar verilmiştir.
    verilen cezanın futbol disiplin talimatı'nın (fdt) 103. maddesine göre ertelenebilir cezalardan olması, futbolcunun aynı sezon içinde tekerrür etmiş disiplin ihlalinin bulunmaması bla bla….. gökhan zan'ın 1 maç men cezanın 1 yıl süreyle ertelenmesine ...

    --- alıntı ---

    bu da lualua’nın hikayesi http://haber.stargazete.com/...-karari/haber-726036

    maddeler dikkatini çekti mi? 103 yine. aynı laflar geçiyor zaten.

    emsal teşkil eden olaya galatasaray söz konusu olunca savunucu çıkıyorsun. öncelikle samimi değilsin zaten bu belli. amacın galatasaray’ı kirletmeye çalışmak. olası şampiyonluğumuza leke sürmek.

    eğer tff'yi taraf olup galatasaray'ı şampiyon yapmış zaten oynamayalım diye de gelmeyin . tff karabük’ü de mi şampiyon yapacaktı? ya da isterseniz tff’ nin verdiği kararları, bütün olan biteni koyalım ortaya, şu ana kadar yapılanları? yemez değil mi?

    -lualua ertesi maçta oynadı mı?
    -evet..

    öyleyse gökhan'ın da oynamak hakkı. bitti. çifte standart hep bizim aleyhimize mi olacak?

    ortada bir emsal var, verilen karar var. kimse tff üzerinden gs'ye bok atamaz.

    ben diyorum ki bu kurallı koyan tff'ye baksınlar. nereden geldi bunlar. hangi sürecin getirdiği şeyler..

    yoktan madde türetmedik, var olan maddeyi sildirmedik. tff o hakkı lua lua'ya tanıdıysa, aynısını gökhan'a verince konuşmayacaksın, ya da tff'yi bu hale getirenlere konuşacaksın.

    galatasaray'a değil!
App Store'dan indirin Google Play'den alın