2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 462
    ilk yarısında hamit'in sadece orta sahanın değil takımın dümenine geçip oyunu yönlendirdiği insan üstü bir enerji ortaya koyduğu maçtır. ikinci yarı hamit ve drogba oyundan düştü, takım skoru koruma psikolojisine girdi ve çok pozisyon verdi. sneijder yorulmuştu ve oyundan çıkarılması bence de doğru karardı. ama yerine giren amrabat dengeleri o kadar bozdu ki maç gidiyor diye endişelendik haliyle. ne drogba ne burak ne de orta saha oyuncularıyla anlaşabiliyor. topu önüne istiyor alıyor ve kaptırıyor. tecrübesizliği çok net belli oldu ve hücumumuzu kitledi.

    bunun dışında bence maçı kesinlikle hak ettik. yediğimiz ilk golün öncesinde drogba'ya yapılan hareket net olarak faul. ilk yarıda çok daha fazla gol bulabilirdik. burak, selçuk, muslera maç boyunca mükemmele yakın oynadılar. semih, dany, melo, eboue keza çok iyi savunma yaptılar.

    her ne kadar ikinci yarı geriye çekilmemiz bizim adımıza olumsuzluk olarak gözükse de şöyle bi bakıyorum takımda vasatı aşamayan, sırıtan bir tek amrabat'ı görüyorum ki o da zaten kısa süre oyunda kaldı. tüm oyuncularımızın bu denli üst düzey mücadele ortaya koyduğu ve iyi oynadığı bir maçtan mağlup ayrılmak kesinlikle adaletli olmazdı. özetini 85. izleyişim. bi o kadar daha izlerim.

    (bkz: helal olsun çocuklar)
App Store'dan indirin Google Play'den alın