2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 455
    http://www.zonalmarking.net/...-with-schalke-width/
    aslında çok güzel anlatmış maçı, kısaca diyor ki:
    " terim ilk maçın aksine klasik 4-4-2 yerine 4-3-1-2 diamond ile çıktı. selçuk ve hamit beklere destek olurken, melo draxler'a göz açtırmadı, bekler çıkarken melo defansın ortasında kaldı ve sneijder bu pozisyonda çok iyi oynadı, hem pozisyonlar üretti hem de 2 şutu vardı.
    daha sonra terim sneijder'i kenara alarak, amrabat'ı oyuna dahil etti böylece kanatları daha iyi kapatmaya çalıştı fakat bu durumda da draxler ortada rahatladı ve pozisyonlar bulmaya başladı, hatta golünü atsa kahraman bile olabilirdi.
    sonuç olarak terim'in seçtiği diamond dizilişi çok iyi iş yaptı, schalke'nin beklerini çıkarmadı, melo draxler'i ilk yarı kitledi ta ki 4-4-2'e geçene kadar. yine de bu dizilişde üst düzey * takımlar sorun çıkarabilir."

    bence şu maçın 2.yarısı tekrar izlenilmeli özellikle gençlerbirliği ve schalke 04 maçında, sneijder çıktıktan sonra orta sahayı kaybetmemizi gözden geçirmek lazım, kanatları sadece 4-5-1'de kullanmalıyız, 4-4-2'de merkezi rakibe teslim ediyoruz ve dağılıyoruz çünkü 2 tane merkez orta saha ile göbeği tutamayız, zaten üst düzey takımlarda 2'li merkez orta saha ile oynayan yok, demek ki adamların bir bildiği var.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın