resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:39
Uyruk:Hollanda
  • 2643
    12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçı da dahil geldiğinden beri hiçbir şey oynamadığı halde bu kadar övülmesi, vizyon naraları atılması garip. demek ki iyi oynasa, sneijder güzellemelerinden geçilmeyecek sözlük. galatasaray taraftarının hizipçiliğini bilmesem şaşırırdım ama şaşırmıyorum. 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçında oynadığı topu emre çolak oynasa, hem emre'ye, hem imparator'a denmedik söz bırakılmamıştı burda. ama kendisi oynayınca vizyon oluyor.

    olum ne vizyonu, neyin vizyonu lan. herif 12 mart 2013 schalke 04 galatasaray maçının belki de en etkisiz ismi ve en etkisiz ismi olarak haklı bir şekilde kenara alınmış ama başlığının altına yazılanları oku, golü ve maçı burak yılmaz değil de kendisi aldı sanırsın.

    adam yere düşse, ''hüseyin abi bakar mısın, çok estetik düşmedi mi'' kıvamına gelmişsiniz resmen. sonra yabancı hayranlığı deyince kızıyorsunuz. adam iyi oynayınca övün. ben de geleyim hakikaten iyi oynadı diyeyim. ama şimdiye kadar klodian duro'nun oynadığı futbol kadar bile oynayamamışken buraya gelip vizyon derseniz, adama gülerler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın