• 7346
    bugün hepimiz için özel bir gün. en son bu heyecanı yasadığımda ortaokula yeni geçiyordum. şimdi üniversitede 4. sınıfım. uzun yıllardır ait oldugumuz yerden uzakta olduktan sonra bu sene tekrar son 16yı gördük. ve inanıyorum ki daha da ilerisini görücez. bugün takımımdan isteğim ilk grup macı olan manchester united macından önceki isteğimle aynı. güzel futbol, bizim gurur duyacağımız bi futbol. siz savaşın, elinizden geleni yapın; olsun varsın bu turu güzel oyuna rağman kaybetceksek de kaybedelim.

    evet bizler bugün tur istiyoruz, evet bizler bugün galibiyet istiyoruz. ama bizler bugün en cok taraftarı olmaktan dolayı tekrar tekrar gurur duyacağımız bir takımı sahada görmek istiyoruz. bizler bugün türkiyeye döndüklerinde oyunları icin ayakta alkışlayacagımız bir takımı sahada görmek istiyoruz. sizler öyle oynayın yeterki aslanlarım... galibiyet de, turlar da arkasından gelicek. haa gelmezse nolur? hiçbişey! bi tur gecmemek bizim büyüklüğümüzden zerre bişey götürmeyecek çünkü, asilliğimizden de.. siz yine bizim gönlümüzde en iyisiniz, siz yine bizim gönlümüzde en asilsiniz.

    şimdiden bu güzel duyguları on yıl sonra hepimize tekrar tattırdığınız için teşekkür ediyorum, hepinize teker teker. inanıyorum ki biz bugün o sahayı sarı kırmızıya boyayıp ordan ayrılıcaz. binlerce maviliyi sus pus edicez. ve inanıyorum ki nolursa olsun sahadaki mücadesinden dolayı hepimiz bu gece yataklarımıza gururla yatıcaz. ve inşallah ceyrek finalin mutluluğuyla...

    sen sahada mücadeleni yap, bizim burda seni alkışlamaktan avuçlarımız şişsin, gırtlaklarımız patlasın. arkanda 25 milyon yürek var, sizler sahadaki bizler, bizler tribünlerdeki sizleriz. biz biriz, bugün de hepimizin bir olduğunu yine yeniden herkesin göreceği gündür. arman için oyna, forman için oyna, bizim için oyna!

    allah yardımcınız olsun!
App Store'dan indirin Google Play'den alın