• 53
    ultraslan avrupa 3-4 kişiden daha fazladır. uefa yı aldığımız sene dortmund ile oynadığımız maçta o sene yaklasık 30000 kombine bilet satın alan dortmund taraftarının bile kombinelerini bir şekilde ele geçirip gerçek anlamda deplase dersi vermiştir. kimisi diyorki "3000 galatasaraylı stadyumda olacak" hayır kardeşim ben size söyleyeyim en az 10000 kişi o gün stadyumda olacak. yakşasık 20 senedir galatasaray maçlarına gidiyorum istanbulda deplasmanda ya da avrupa deplasmanlarında gördüğüm kadarıyla avrupada yaşayan galatasaray taraftarını durdurmanın hiçbir yolu yoktur. gurbetteki galatasaray taraftarı ne istanbuldaki taraftara benzer ne de başka birşeye.

    her birde şöyle bir şey var taraftarın bilet konusundaki sıkıntısına ve protestosuna sonuna kadar katılıyorum. burda sözlükteki arkadaşların anlayamadığı birşey var konu beleş bilet değil konu hiçbir şekilde satışa çıkarılmayan biletlerdir. yıllardır ali sami yen stadının numaralı tribününden pasaportu ve vizeyi göstererek aldığımız biletler bu sefer ortada yoktur.

    şimdi burda herkes yok beleş biletmiş, yok ağlamakmış, yok rantmış diye atıp tutmasın. 3 ayda kazandığı parayı sadece galatasarayı desteklemek için gözünü kırpmadan verecek adamları tanımadan burdan atıp tutmak ne galatasaraylılığa nede insanlığa yakışır. yurtdışında bir deplasmana gittiğinizde göreceğiniz şey bmw ya da mercedesler le gezen adamlar değil, 30 kişilik otobüse 100 kişi alt alta üst üste binip gelen galatasaray diye bağırınca gözleri dolan adamlardır.

    edit: hala anlamayan varsa şunuda eklemek lazım. konu ultraslan avrupa değildir, konu avrupada ya da dünyada yaşayan galatasaraylıların ellerinden alınıp turizm şirketlerine dağıtılan biletlerdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın