• 7333
    çıldırtan değerlendirmelere konu olan takım. neymiş efendim "sneijder ve drogba'dan sonra takımın dengesi bozulmuş". ulan sneijder'le drogba yokken takır takır top mu oynuyoduk sanki bu sezon? bu kadar mı gerçeklikten koptunuz, bu kadar mı dar açıdan bakıyorsunuz olaya allahaşkına?

    2012-13 sezonunda bu takım -bir kaç istisna maç hariç- bir bok oynamıyordu. hala da oynamıyor. bunun ne sneijder'le ne de drogba'yla en ufak bir ilgisi yok. oturmayan sistem, yanlış oyuncularda ısrarcı olunması, tuhaf değişiklikler ve fatih terim'in inatları dolayısıyla ilk yarıda da kötüydük, şimdi de kötüyüz. ama bizim g.tü kalkık taraftarımız "önemli olan şampiyonlar ligi yeaa, lig telafi edilir" rahatlığında olduğu için şimdi fark kapanınca sudan çıkmış balığa döndüler.

    götümüzü yırtıyoruz lan haftalardır. bu takım rezalet bir futbol oynuyor, fatih terim de dahil kimse ligi iplemiyor ama avrupa'da süreklilik açısından lig daha önemli diye. herkeste bi cl manyaklığı vardı tabi, şimdi cl elden gitme tehlikesiyle karşı karşıya kalınca, eh 4 puanlık fark da az gelince, millet tutuştu.

    dışarıdaki orduspor maçından sonra fatih hoca son derece neşeli bi şekilde "bu maç telafi edilir canım. önemli olan cl maçları" diyordu. espriler falan gırla gidiyordu. halbuki o gün masaya yumruğunu vursaydı belki bu sıkıntıların hiç birisini yaşamayacaktık. o allahın belası maç yüzünden taraftarda da "telafi ederiz" düşüncesi oluştu iyiden iyiye. dışarıdaki mersin maçı, içerideki karabük ve gaziantep maçları ve hatta melo sayesinde kazandığımız elazığspor maçı. hepsinde aynı berbat futbol vardı. o zaman sneijder'in s'si bile yoktu ortada.

    demek ki neymiş, boku sneijder'e atıp kaçmamak lazımmış. gerçekler gün gibi ortada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın