2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçı
21:45 Veltins Arena
2 - 3
  • 165
    schalke'nin 1-1'e yatacağını düşünmüyorum. bol gollü bir maç olacaktır bana kalırsa. en az 2 tane atmalıyız turu istiyorsak.

    ilk maçta kötü oynadık, orta sahayı rakibe verdik diyoruz ama hamit'in direkten dönen pozisyonu, burak'ın kaçırdığı 2 net pozisyon, drogba'nın çaldığı top sonrası burak'la anlaşamayıp ofsayta düşürmesi falan derken 4-5 tane net pozisyonumuz var. bu 5 net pozisyonu hiçbir şey oynamadan bulmuşuz. tarla gibi zeminde yani.

    ilk maçın başlığında da yazdım, galatasaray schalke'ye en az 3 gol atabilecek potansiyelde bir takım. ilk maçta bu potansiyelimizi nispeten gösterdik de. en basidinden hamit'in şutu gol olsa turu ilk yarıda kapmıştık. ama ters bir pozisyonda avantaj schalke'de. futbol böyle bir oyun.

    9 mart 2013 schalke dortmund maçını izledim. herkes gibi ben de schalke'nin çok hızlı bir şekilde rakip yarı sahaya geçebildiğini düşünüyorum ama şöyle de bir şey var ki klopp ikinci yarıda bender - ilkay ikilisine bir de nuri'yi ekleyip orta sahayı ele geçirdiğinde golü bulduğu gibi oyunun kontrolünü de nispeten ele geçirdi. schalke bu maçta 4-5 gol atabilirdi ama aynı sayıda da yiyebileceği pek çok pozisyon verdi rakibine.

    twitter'dan da yazdım, bana kalırsa 4-2-3-1 çıkmalıyız maça. tepki göreceğim belki ama kanatları amrabat - aydın yapmalıyız bence. özellikle de dikine oynamaları konusunda uyarmalıyız bu ikiliyi. aydın'ı bilmem ama wes ile amrabat iyi anlaşıyorlar, ikisi de altyapılarını hollanda'dan aldıkları için wes ne zaman amrabat'a pas atacağını, amrabat ne zaman kaçacağını çok iyi biliyor. amrabat'ın winger özellikleri biraz daha iyi, altyapısı sağlam en azından. sol kanada hareketlilik getirebilir.

    melo / hamit arasında bir tercih yapmak gerekirse %50 diyorum ben. hamit orta saha için yavaş kalabilir ama melo'yu da orda kullanmak riskli olacaktır. dengesiz bir profil sergiliyor çünkü melo da. o bölge haricinde kafamdaki kadro belli;

    -------------------------------muslera------------------------------
    -
    eboue---------------semih----------gökhan----------------riera
    -
    --------------------------melo-------selçuk-------------------------
    -
    aydın----------------------sneijder----------------------amrabat
    -
    -------------------------------burak---------------------------------
App Store'dan indirin Google Play'den alın