• 7290
    2012-2013 sezonunda rakibin 11 oyuncusunu da yarı sahaya hapsedip bu kalabalığın içinde pozisyon bulma sıkıntısını çeken takımdır. sorun dizilişte değil topu nasıl kullandığımızda. diziliş zaten topu kullanma isteğine göre şekillenen bişey. bizim topla tek yaptığımız önümüzde kalabalık oluşturmak.

    bir takımın oynamak istediği futbolla kadro yapısı bu kadar mı uyuşmaz. halbuki selçuk inan ve wesley sneijder gibi 2 uzun pas yapabilen oyuncumuz varken * topa daha geride sahip olup hızlı kontrataklar geliştirebiliriz. burak yılmaz, didier drogba hatta umut bulut defansın arkasına sarkabilecek oyuncular. onlar kaçmaya çalıştıkça rakip defans mecbur geri itilecektir. rakip ortasaha ile defans uzaklaştıkça istediğimiz boş alanları da yakalayabiliriz. ama biz ağır tempoda ve kısa paslarla oynuyoruz. bence işi bozan şey bu. takım olarak rakibi üstüne çekme, boşluklar oluşturma gibi çalışmalar yapmalıyız.

    ''ama barselona:('' diye gelmeyin lütfen. dünyada tek futbol oynayan takım onlar değil, tek futbol stili de onların değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın