resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4590
    2012-2013 sezonu ligin ikinci yarisi oynadigimiz 8 resmi karsilasmanin 4 tanesinde forma giymis ve bu maclardan 1 galibiyet (besiktas maci kirmizi kart görmustu) 1 maglubiyet ve 2 beraberlik almisiz. forma giymedigi 4 macin 3 tanesi galibiyet ile sonuclanmis, 1 mac ise berabere bitmistir. ( bursaspor deplasmani ve aydinus malumunuz)

    oynadigi 4 macta 5 gol atip, 5 golu kalemizde görmusuz. oynamadiginda 9 gole 4 golluk bir istatistik var. ikinci yari kendisinin oynayip da kazandigimiz tek mac olan besiktas macinda da ikinci yarinin basinda hakli haksiz kirmizi kartla oyun disi kalmis ve isleyen dislinin agzina sicmistir. o mac bitene kadar saclarim beyazladi.

    hani anlatiyoruz cok iyi, saglam, hirsli, takim savunmasi, iyi kesici vs diye, eyvallah hepsi dogru ancak bu sezonun ikinci yari istatistikleri ve melo'nun futbolu ortada. oynadigi hicbir maci kazanamamisiz. kazanmayi birak bok gibi de top oynamis takim. dunyanin en yetenekli 5-10 defansif orta sahasindan biri olmasina ragmen mental olarak arizalidir. kafa yapisi ile butun yapabildigi o guzellikleri sikip atandir. seneye juve veya galatasaray harici bir takima gitsin yine ilk sene yardirip, ikinci sene yatisa gececektir. butun kariyeri baktigimizda da zaten buna benzer bir form grafigiyle karsilasiyoruz.

    uzun lafin kisasi, son iki ayda gösterecegi performans ile kaderini kendi cizecek oyuncudur melo.
App Store'dan indirin Google Play'den alın