• 7227
    bence son maçtan sonra oyuncular değil de, taktiksel diziliş, oyun felsefesi, takım stratejisi vb. terimler hakkında konuşulması gereken takımımız. drogba üzerine kurulan çok yanlış bir oyun mantığımız var şu son 2 maçtır, biz sneijder'i selçuk'u ne diye oynatıyoruz ileriye şişireceksek topları? koyalım 3 tana defansif orta saha drogba indirsin vursun sekerse bunlar atsın.

    takım savunması eksik, kanatları ve kanat oyuncularını adam gibi kullanamadığımız ortadayken ve elimizde gerçek ve iyi bir kanat oyuncusu olmadığına göre 4-3-1-2 şeklinde dizilmesi gerekir takımın.

    ruhunda gol atmak olan burak yılmaz'ı kanada koyamayız. ayrıca drogba gibi bir oyuncumuz varken efsane olabilecek bir ikili oluşturabilirler ileri de ve bunun sinyallerini verdiler.

    sneijder gibi bir oyuncun var ve bu adamı topla buluşturduğun noktalara bak, ferrari alıp çok yakıyor diyemezsin arkadaşım sneijder budur nasıl oynadığı bellidir.

    selçuk/melo/hamit gibi bir orta saha kurgusu var elinde ve bunlar selçuk hariç vasat performans gösterselerde çok iyi oyuncular iki yönlü adamlar, üçünü başka nasıl oynatabilirsiniz ki.

    riera ve balta değişimli sol bek idare eder gibi balta fena oynamıyor gözüktü bana ve riera son günlerde formsuz.

    eboue/sabri değişimli sağ bek de ise eboue oynamalıdır tamam sabri savaşıyor falan ama eboue daha mantıklı bir adam ve bir çok sebep var bunun için.

    dany/semih defansif dizilişi hakkında söylenecek pek bir şey yok çünkü farklı bahaneler farklı söylenimler var ama eksikleri olduğu açık bir ikili.

    artık schalke maçına da az kalmışken ve ondan önceki son maçımızı içeride oynayacağımız göz önüne alındığında 4-3-1-2 oynayıp tam manasıyla hazırlanmamız gerek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın