• 7223
    eskişehirspor maçından gerçek anlamda dersler çıkarması gereken takımım.

    eskişehirspor deplasmanı ligin zor deplasmanlarından biri. ayrıca iyi bir kadroları ve iyi bir teknik direktörleri var. böyle bir maçta savunma yapmayan drogba, burak, fiziksel kapasitesi henüz düşük sneijder, yine savunma katkısı sınırlı amrabat, maç eksiği olan melo ile çıkmak tam anlamıyla intihardı. muslera ve belkide ilk kez birarada oynayan savunma hattımızın iyi oyunu ile 1 puanı zor kurtardık. özellikle maç eksiği olan gökhan ve hakan balta beklediğimden daha iyi bir maç çıkardılar.

    bir diğer sıkıntı, savunmamız defansif açıdan iyi bir maç çıkardı ancak oyun kurmakta çok zorlandı. selçuk ve melo'da eskişehirspor presi altında etkisiz kalınca topu ileriye taşımakta çok sıkıntı çektik.

    süper lig için bu beraberlik büyük kayıp değil. sonuçta zor bir deplasmandan 1 puanla döndük ve f.bahçe deplasmanına kadar zor bir deplasman maçımız görünmüyor. ancak schalke 04 rövanşı için bu maç çok önemli ipuçları verdi.

    ilk schalke maçı ve eskişehirspor maçı ile şunu gördük bu kadro ile turu geçmemiz mucizelere bağlı. benim şahsi düşüncem schalke rövanşında çift forvet artı sneijder ile çıkmak yerine eski oyun tarzımızı oynayabilecek bir kadro ile çıkmalıyız. mesela benim o maç için sistemim 4-4-1-1 olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın