resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4577
    iş ahlakı düşük oyuncudur.

    transferi epey gecikti ama yaz boyunca yatmasının suçu yönetime bağlanamaz, bunun sorumlusu kendisidir. sen futbolcusun. eşek yüküyle para kazanıyorsun e bir zahmet formda kalacaksın. zaten 30'una merdiven dayamışsın şunun şurasında 4 5 yılın var. yılda 3 milyon euro para alıp 3 ay yatıp göbeği büyütme hakkın yok kardeşim. kişi başına düşen milli gelirin 17bin dolar olduğu ülkedesin. 17bin dolar nere 3 milyon euro nere. 3 ay yatmanın hiç bir dilde açıklaması yok.

    schalke maçında yediğimiz goldeki uyuşukluğunu ise söylemeye bile gerek yok. maç boyunca iyi oynamış olabilir ki bana göre ne kadar iyi oynadığı tartışılır da neyse iyi oynadı diyelim eyvallah ama ne kadar iyi oynarsa oynasın öyle bir uyuşukluğa hakkı yok. düşün ki melo yerine yekta olsaydı golden önce jones'un yanında, yapışır koşardı arkasından. rakip kontra atağa çıkarken yanındaki oyuncuyu bırakmak da ne demek. adam yanından depar atarak geçiyor senim umrunda bile olmuyor jogging yapıyorsun bizim kaleye doğru. sen kimsin derler adama. ki zaten jones da schalke'nin ön liberosu , rahatsız etsen pozisyonu kaçırma olasılığı hiç de az değil.

    mevkisinde alternatifsiz olması , başka bir deyişle mevkisi için rekabete gireceği kimsenin olmaması da bizim için çok büyük bir handikap maalesef. bunun da ekmeğini yiyor o net. oysa kendisi için yönetime bu adam alınmalı diyen de bizdik geçen yılın haziran'ında. ama nereden nereye. sabır denen şey de sonsuz değil tabi.

    bu saatten sonra anca juventus bonservisini bedavaya verirse alınır. fatih hoca onu bile istemeyebilir hatta. ki hakkıdır. 2 sezon arasında bu kadar fark.. inanılır gibi değil. geçen yılki performans olmayabilir tabi robot değil ama geçen yılın yarısı kadar bile değil bu performansı. elmander'in onda biri kadar iş ahlakına sahip olsaydı bambaşka yerlerdeydi şu an. yazık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın