resim
Lincoln Cássio de Souza Soares
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:45
Boy:-
Uyruk:Brezilya
  • 916
    baros ve kewell ile karşılaştırmadığımdır. her insanın farklı olduğunu bildiğim için karşılaştırma gibi bir durumdan ziyade insanların kendilerini herkesten bağımsız anlamaya çalışıyorum. lincoln'e baros'un gösterdiği vefayı bile gösteremedik diyorum.
    iş ahlakına gelince acaba iş ahlakının düzgün olmadığını ne ara farkettik? aslında tek fark şudur ki bilimum masa başı haberciliği yapan gazeteler lincoln'e saldırıyordu biz rahat bırakın diyorduk sonra birden o masa başı habercilerin haberlerini referans alır olduk kendisiyle ilgili. ben hataları olmuyor demiyorum ama her kötü gidişte en rahat vurduğumuz adamdır diyorum.
    arda turan olaylı derbi maçı sonrası izin alıp kıbrıs'a gidebiliyorsa* on günlük milli takım arasında lincoln de ülkesine gidebilmelidir diyorum. o gün ona kaçtı diyenlere inanan kişiler düşünüyor mu acaba kaçacak adam gitmek için izin ister mi diye? bu adama niye izin verilmiyor diye?
    profesyonellik konusunda onu takım içinde bu derece yalnız adam haline getirenlerin profesyonelliklerini de konuşmak gerekir. maç içerisinde dakikalarca pas alamadığı anları, sırf bir iki maç kaptan oldu diye bu kararı kameralar önünde eleştiren arkadaşlarını ateşe atanları, kendi evimizde ali sami yen de volkan saldırırken ona sahip çıkmak yerine azmış volkan'ı sakinleştirenleri, devre arası stadı terkeden, kocaeli maçında rakibini kovalamayan arkasından izleyenlerin ne kadar profesyonel ne kadar duygusal olduklarını da konuşalım. böyle vurun abalıya misali nereye kadar?
App Store'dan indirin Google Play'den alın