resim
Aziz Yıldırım
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:71
Uyruk:Türkiye
  • 2472
    15 mayıs 2009'da tekrar başkan seçildikten sonra fenerbahçe'yi 3 sene üst üste şampiyon yapma sözü veren, ilk senesinde şampiyonluğu beşiktaş'a kaptıran, sonraki sezon bursaspor'a kaptıran sonraki sezonda trabzonspor'a kaptırmaktan şike sayesinde kurtulan ama bu sezonda olan şike ve teşvik primi olayları dolayısı ile toplamda 6 sene 3 ay ceza alan, cezaya itiraz edip bir üst mahkemeye taşıdığı için şuan tutuksuz yargılanan ama büyük ihtimalle cezası onanıp tekrar ceza evine girecek olan fenerbahçe tarihinin en şaibeli başkanı, biz galatasaray taraftarının göz bebeği.

    1998 yılından beri başkanlık ettiği fenerbahçe'ye kulübün ana spor dalı olan futbolda 3 tane şampiyonluk yaşatmıştır. 1 tane de şaibeli şampiyonluğu vardır. ileride bu şampiyonluk trabzonspor'a mı verilecek, yoksa o sene yok mu sayılacak bilemiyorum. ama şampiyonluğun fenerbahçe'de kalacağına imkan vermiyorum.
    aziz yıldırım döneminde galatasaray 7, beşiktaş 2, bursaspor da tarihinin ilk şampiyonluğunu elde etmiştir. ayrıca fenerbehçe yine aynı dönemde 3 defa son maçta şampiyonluk kaptırmıştır. bunlardan birisi bursaspor'a, diğer ikisi de galatasaray'a karşıdır.
    ayrıca kendisi 2 defa istifa edip kararından geri dönmüştür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın