resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1850
    fenerbahçe yalakası basın anlayışından dolayı söylediği her demeç, yaptığı her hareket negatif olarak basına yansıyan futbolcu. mesela bundan birkaç yıl önce kemalettin şentürk isimli arkadaş, kürdistan özerkliği tanınmalı gibisinden laflar etmişti. ama ortalık karıştı mı? elbette hayır.

    neden peki? çünkü adam ne olursa olsun fenerbahçe etiketi taşıyor. emre belözoğlu isimli mahlukat fenerbahçe'ye yeni transfer olduğunda tv'de hakan şükür'e soruyorlar.neden emre belözoğlu fenerbahçe'yi tercih etti diye? falan filan diye. işte klasik muhabbetler dönerken hakan şükür çok güzel bir laf etmişti.

    bakım emre şu ana kadar ne hareket yapsa, ne söylemde bulunsa basına hep olumsuz yansıdı. çünkü inter forması giyerkende, newcastle forması giyerkende üzerinde galatasaray etiketi ile oynuyordu. ama bundan sonra emre bu davranışlarının daha şiddetlilerini yapsa bile, basında fazla yankı bulmayacak. çünkü üzerinde artık fenerbahçe etiketi var. gerçekten de hakan'ın dediği oldu. şu an emre'nin fenerbahçe'de yaptığı hayvanlık ötesi davranışları bile basın sindirmiş durumda. mesele işte bundan ibaret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın