resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1841
    4 gün öncen nijeryalı dostum sağ olsun beni ziyarete geldi, oturup bir şeyler içtik. kendisi tam bir futbol aşığı, dünya futbolunu yakından takip ediyor. taraftarı olduğu takım ise arsenal.

    afrika uluslar kupası ve premier lig ile başlayan sohbet bir süre sonra doğal olarak galatasaray'a gelince 2000 uefa kupası finali hesabı elbette aramızdaki futbol muhabbeti koyulaştı.

    ilk söylediği isim hakan şükür oldu. öyle lafta değil ama ha, gol krallıklarından tut dünya kupası tarihinin en erken golünü atışına kadar anlattı da anlattı... gheorghe hagi demedi, claudio taffarel de demedi, büyük kaptan'ı tanıyan yabancıya zaten rastlamadım ama oturdu yarım saat öve öve hakan şükür anlattı bana...

    söz sırası bana gelince dedim ki; "fuck him, he is a bigot and his political views are very very bad :(" (u: siktir et, o bir dinci ve politik görüşleri çok kötü :( )

    hani bu nijeryalı kardeşimiz en güncel örnek olduğu için kendisini anlattım, mesela 2004'te ankara'da tanıştığım iranlı bir baba-oğul da bana uzun uzun hakan şükür'den bahsetmişti. hafızam iyidir, başlayacak olursam çok uzar ve anafikirden uzaklaşırım.

    özetleyecek olursak;

    kral hakan şükür, kral hakan şükür, seni çekemeyen... :(

    bu arada moussa sow cidden çok büyük golcü :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın