• 20
    her sene şampiyon olacağımızı, iki büyük transfer yapınca hemen şampiyonlar ligi kupasını kazanacağımızı, her maçı farklı kazanacağımızı zannetmeyin. bunlar olmayınca futbolcuları, teknik direktörü, yönetimi asıp kesmeyin.

    diğer taraftarlardan farkınız olsun. sabırlı olun. yenildiğimiz maçlardan da zevk almasını bilin. yakında burada "sneijder takıma katkı sağlamıyor gitsin" "drogba acilen gönderilmeli" gibi entry'ler okuyacağımdan çok koruyorum. nankör olmayın. balık hafızalı olmayın. takımınızı sevin.

    bu takımı ortalama 3-4 yaşlarında karşılıksız olarak sevmeye başladığınızı unutmayın. o zamanlar küçücük sarı-kırmızı bi şapkayı taktığınızda ne kadar mutlu olduğunuzu hem de kendinizi ne kadar galatasaraylı hissettiğinizi unutmayın. eleştiriyle itin götüne sokmayı birbirine karıştırmayın. her takımın kötü sezonları olur, olacaktır ama iyi sezonda bile bu kadar sert eleştiriler geliyorsa kötü sezonda takımı bırakanlar olur gibi geliyor bana. zira bu kulaklar "takım düzelene kadar galatasaray'ı tutmuyorum" diyenleri de duydu. kahvede her maç hakan şükür'e küfür edilirken içten içe ağladık da. gerçi sonra kralın leeds'e attığı golden sonra dönüp o küfür eden kalabalığa karşı "koyduk mu!" diye de sevindik o ayrı.

    diyeceğim o ki kusuru örtmede gece gibi olun, hoşgörüde toprak mıydı neydi işte beni de burda mevlana'ya bağlamayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın