• 12
    hayalimizdeki kupaya* daha da yaklasabilmek icin bu sezonu lig sampiyonu olarak tamamlama zorunlulugumuz var. hele ki maddi acıdan buyuk bir külfetin altına girip yıldız oyuncuları takıma kazandırmaya baslamısken. maddi gelirlerin devamlılığı öncelikle ligi domine etmekten geciyor. üstüste alınacak sampiyonluklar hem rakiplerimizin fakirlesmesini saglayacak hem de bizim zenginleşmemizi. yani bu ligde tekel olmamızı saglayacak. boylece elde edecegimiz cl'de oynama devamlılıgı önce tecrübe sonra daha üst turlar getirecek bizlere. ve belki de hayalimizdeki kupayı.

    acıkcası suan bile lig sanki bizim icin esas basarı değilmiş gibi hissediyorum. sampiyonlar ligi atmosferinden sonra hele ki.. bizim asıl mevkiimiz orasıymıs orayı tekrar gördükten sonra buraların bize kücük oldugunu tekrar farkettim. ama bize kucuk de olsa bu ligi kazanmak bizim butun basarılarımıza giden kapının anahtarı olacak. o yuzden buranın bizim icin kucuk oldugunu da dusunsek konsantrasyonumuzu asla yitirmeden ligi koparabildiğimiz kadar erken koparmalıyız. sonrasında da gelecek senenin planlamaları baslamalı.

    onumuzdeki en az 5 yılı domine edecek bir takım icin, ilk hedef şampiyonluk.. sonrasında olacakları ise hayal etmek bile kışkırtıcı..

    edit: ayrıca bu seneki cl maceramızın schalke ile sonlanmayacagını söylemek istiyorum, bu yıl da en az bi ceyrek final var bize avrupada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın