• 8
    stsl 2012 2013 sezonunda an itibariyle 1 maçı eksik olan futbol takımımız en yakın rakibi fenerbahçe ile 3 puan, beşiktaş ile 4 puan fark var. cl.de son 16 dayız. ekonomik olarak son derece pozitif adımlar atan bir başkan tarafından yönetiliyoruz. dedier drogba ve wesley sneijder gibi dünya yıldızlarının takımımıza transferi, yakaladığımız havayla birlikte küllerinden doğan bir kulüp durumundayız ve tff başkanı şike yaptığı tescilli fenerbahçe'yi küme düşmekten kurtarmış, bjk kulübü başkanlığını bırakarak tff başkanı olmuştur. sezon başından beri fenerbahçe'nin ve beşiktaş'in spor medyasını da arkasına alarak her şeyin bahar havasında geçtiği futbol takımımızdaki pozitif havayı bozmaya çalışmaktadır.

    büyük galatasaray taraftarı ayık olmalıdır. tüm bunları görmeli takımına ve futbolcusuna sahip çıkmalıdır. zaten futbol takımı cl.de son 16'ya kalarak bu yılki hedefine ulaşmıştır,tabi ki fazlasını istiyor ve arzuluyoruz ama daha 2010-2011 sezonunun travmasını atlatmamızı sağlayan fatih terim ve aslanlarımıza sahip çıkmalıdır.cl.de schalke'ye elenebiliriz hiç problem değil yeni kurulan bir takımız en önemli hedefimiz 2012 2013 sezonu şampiyonluğudur ve eğer bu kurgulu senaryoya taş koymazsak ciddi ciddi taş koymaya çalışacaklar.

    gerek ligtv,tff, gerekse hakem destekli bu kurguyu biz bozacağız ve herkesi sahaya gömeceğiz. rakiplerimizin birbiri ile oynayacağı önümüzdeki hafta ve yarın * mutlaka kazanip kimseyi umutlandırmadan fişi çekmemiz lazım yoksa kadıköy'deki 33.hafta maçına kadar ligtv para kazansın diye şampiyonluk kutlayamayız ve sıkıntıya sokarız.

    maç kaybedilir, puan kaybedilir ama biz takımı kaybetmeyelim geçen sezon yarattığımız* sinerjiyi ve havayı tekrar ortaya koyalım.

    ve lütfen birlik olup yaktığımız zirve(her alanda) meşalesinin sönmesine mani olalım.

    (bkz: şampiyonluk yakın meşaleyi yakın)
App Store'dan indirin Google Play'den alın