• 1
    24 şubat 2013 fenerbahçe kasımpaşaspor maçında da yine görüldü ki bu spikerler tamamen fenerbahçeli. sow oyuna girmeli meireles emreyle yakın oynamalı aykut kocaman bekleneni yapmalı gibi adi yorumlarla fenerbahçe taraftarı bir görüntü sergilemektedirler açık seçik ve uzun zamandır. şimdi digitürk ve digitürk play üyesi galatasaray sözlük yazarı ve burayı takip eden tüm galatasaraylıları bu kampanyaya devam ediyorum. yeter ulan yeter artık. adamlar artık işlerini alenen yapıyor vallaha kendimi sikecem ha sinirden. arayın digitürkü ne olur galatasaray için. lütfen. şu şerefsiz şikesporlu spikerler biraz kendine gelsin ya da değişsin. koskoca galatasaray camiasını karşılarına almanın ne olduğunu görsünler. tüm galatasaraylıları bu şikayet kampanyasına davet ediyorum.
    edit: bunu ofsaytlayan da galatasaraylı mıdır bilemedim ki.

    edit: istanbula gel yeaaaa diyenler ne kadar da at gözlüğüyle bakıyor çok komik ulan. öğrenciyim ben 2 kişi 200 liraya digitürk play aldım 100 liraya geldi 10 taksitle. ben ağır bir bölümde okuyorum oraya gelmek gibi bir şansım yok olsa da belki sene de 2 3 maç. istanbullular sonuç olarak diyorum ki yine; harbiden kıçınız rahat bak cidden. bazıları da sabah akşam donan linkler göndermiş. ulan haftada 1 kez galatasarayımı izliyorum onu riske eder miyim lan ben galatasarayı izlemeden onu riske atarak olur mu. cidden ayıp yahu. ama durun mezun olunca istanbulda çalışcam amk o zaman rahat oluruz :) kıssadan hisse: bekara karı boşamak çooooook kolay.

    edit2: ben arayıp şikayetimi dile getirdim mailimi de atacağım. bu olayı salaklık olarak görenler de belki bir şey değişmeyecek ama en azından uğraşacağım siz ne yaptınız?
App Store'dan indirin Google Play'den alın