resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:53
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1833
    eski futbolcumuz. efsanemiz. şimdinin milletvekili. partisi muhtemelen bundan sonraki seçimlerde %60'ı görecek. çünkü doğru ve geçerli siyaset yapıyorlar. milliyetçilik konusunda çok haklı. milliyetçiliğin kime, ne faydası var? ben elli bin zararını, örneğini sayabilirim.

    bu memlekette artık çok ulusluluk tanınmalı. sen "ne mutlu türk'üm" diyebiliyorsan, öteki "ne mutlu yunan'ım, ermeni'yim, kürt'üm, japon'um, fransız'ım vs. vs." diyebilmeli. türk olmak marifet sanki. kırk yılda bir doğru konuşmuş. akp'nin bugüne kadarki en fazla desteklediğim politikası bu. hayatımızdan her yerde olan atatürk heykellerini, fotoğraflarını da çekip alsalar, memleketin en gerici, çürümüş partisi olan chp'yi de sonsuza dek kapatsalar vallahi oyumu bile veririm. üçüncü dünya ülkesi gibi her yerde atatürk'ün fotoğrafı, heykeli var. avrupa'nın hangi ülkesinde böyle?

    edit: galatasaray sözlük ülkü ocakları, bu entry'yi en ofsayt entry'lerin tepesine taşımış. aferin, böyle devam edin. buraya gelen avrupalılar, amerikalılar da her köşe başındaki asker kıyafetli atatürk fotoğraflarına bakıp "burası kuzey kore mi? niye her yerde atatürk'ün fotoğrafları var?" diye sorsun. çocuklar papağan gibi andımız'ı okusun. çok faydalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın