resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1895
    kuşkusuz 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçının en kötü isimlerinden biriydi.

    yediğimiz golde dany'nin melo ile yaptığı hata yadsınamaz bir gerçek fakat o pozisyondan sonra riera'nın yaptıkları da bir o kadar kötü

    öncelikle farfan topla buluştuğunda hatta top ayağına gelirken farfan'ı çekip indirmesi gerekirdi riera. indirmedi. muhtemelen kafasında sarı kart sınırında olması vardı ama gerek yoktu. bir futbolcu o pozisyonda sarı kart görmeyecek hangi pozisyonda görecek. bırak rövanşta oynama o pozisyon da kalene gelmesin.

    hadi indirmedin niye farfan'ı takip etmeye çalışırsın. semih zaten o pozisyonda farfan'ı kapamış tek yapacağı iş içeriye pas atmak, sen bırak farfan'ı içeriye kademeye gir pas yolunu kapatmaya çalış. o da yok.

    sen bunları yapsaydın da biz o golü yiyebilirdik belki...ama yiyemeyebilirdik de.

    savunma çok açık, belli..bu adam bek oyuncusu değil..ben de o zaman derim bu adam ekim'den beri o mevkide oynuyor hiç mi savunma refleksi geliştiremedi. yoksa başlarda gösterdiği özveriyi, artık bu forma benim diye göstermiyor mu?.

    farfan'ı çekecek ve sarı kart görecek yüreği gösteremeyen de riera, akhisar maçı'nda rakibinin sırtına basıp kırmızı kart görme yüreğini gösteren de riera!!. yakışmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın