2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 275
    sneijder ve drogba'dan yüksek performans beklediğim müsabaka.

    bu maç sneijder'in schalke ile ilk karşılaşması değil. sneijder interde oynarken 2011 yılı cl çeyrek finalinde schalke 04 ile eşleşmişler ancak italya'da aldıkları 5-2 gibi ağır bir mağlubiyetle cl'ye veda etmişlerdi. yani bu maç sneijder için rövanş anlamına da geliyor. ayrıca hollanda basınında sneijder'in türkiye tercihi ile ilgili eleştiriler eminim sneijder'i çok hırslandırmıştır.

    drogba'da taaa asyalardan özellikle bu turnuvada boy gösterebilmek için geldi. ayrıca chelsea ve özellikle abramovich'e yollanmasıyla ilgili mesaj vermek isteyecektir. drogbayı defalarca izlemiş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki drogba akhisar maçında kendini sıkmadı bile. bugün çok daha arzulu, hırslı olacaktır.

    şunuda söylemeliyim ki özellikle drogba'nın sahadaki varlığı hem tribünlere hem de sahadaki oyuncularımıza büyük bir güven, rakibede korku verecektir. drogba'nın bir maketini alın schalke cezasahasının içine koyun, eminim başında 3 schalke'li oyuncu bekleyecektir (:

    geçmişte formamızı giymiş baros, kewell, lincoln, keita gibi yıldız oyuncuların, süper ligde bekleneni pek veremeseler de avrupa kupası maçlarında bambaşka oynadıklarını hatırlatırım. üstelik drogba ve sneijder bahsettiğim oyunculardan daha tecrübeli ve daha kaliteliler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın