• 7088
    20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı öncesi futbolcuların moral durumlarının, motivasyonlarının en az yetenekleri kadar önemli olduğu kesin bir gerçek.

    aslında yetenek kadar biraz da, tabiri caizse iman gücüne ihitiyacımız var. fatih terim gazı da denilebilir. tek tek bakacak olursak:

    muslera: neşesi her daim yerinde. fatih terim ona, o da fatih terime çok güveniyor. yıllardır galatasaraylıymış gibi hissediyorum. yetenek konusu zaten tartışılmaz. dünyanın en iyi kalecilerinden biri. kendisi 20 şubat galatasaray schalke 04 maçına full motivasyonla çıkacaktır, bundan emin olabiliriz.

    eboue: afrika kupasına gitmeden önce sanki bir şeyler ters gidiyor gibiydi. ilk senesinde ki neşesini kaybetmiş ve hırssız oynuyor gibiydi. artık farklı olur diye düşünüyorum çünkü takımda milli takımdan da arkadaşı olan drogba var. drogbanın olması eboueye kesinlikle ekstra bir motivasyon sağlar.

    semih kaya: her maça aynı motivasyon ve konsantrasyonla çıkıyor aslan parçası. takımda en çok güvendiğim isimlerden. avrupa arenası kendisine çok iyi gelecek. bu yaşta ve bu yeteneğe sahip olmakla beraber şampiyonlar liginde çeyrek final adayı bir takımın parçası olmanın avantajını kullanacaktır. semihe bu sezon sonunda çok iyi teklifler gelebilir.

    dany: semih kaya ile beraber o da çok soğuk kanlı. sanırım ona da her maç aynı gibi geliyor. pek gaza gelecek tipte bir oyuncu değil. herhangi bir moral bozukluğu olmaması yeterlidir bizim için ki kendisinin moralini bozacak da bir durum yok.

    riera: evet gelelim rieraya. nerede sorun var ya da gerçekten sorun var mı bilinmiyor. henüz açığa çıkmış bir şey olmadığı için umut edelim ki bizim kuruntumuz olsun. kişilik olarak gaza gelebilecek biri olarak görüyorum rierayı. ekstra motivasyonla oynadığı maçlarda kendisinden daha fazla verim alabiliriz. 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında, ligde oynadığı son haftalarda ki maçlardan daha farklı olacaktır. süperligin şampiyonlar liginden çok farklı olduğunu en iyi bilenlerden biridir riera.

    melo: bu adamı birisinin gaza getirmesine gerek yok. fatih terim ilk 11 de kendisine yer verdiği anda zaten lazım olan gazı açığa çıkartacaktır. 20 şubat galatasaray schalke 04 maçında en önemli oyuncumuz kendisidir. yorulmaması, yorulduğunu hissetmemesi lazım. melo hırslandığı zaman, yorgunluktan ölecek de olsa o yorgunluğu hissetmez. bize lazım olan da tam olarak bu. antremanlarda nasıldır bilmiyorum ama 3 haftadır maçyapmamış olması kendisini pek etkilemez.

    selçuk inan: fatih terim dahil bütün galatasaraylılar 20 şubatta kendisinden aynı şeyi istiyodur heralde. selçuk inan 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında her zamanki selçuk inan gibi oynaması yeterlidir. kendisinin moralini bozmaya çalıştılar bu hafta içi. kulübün resmi internet sitesinden bir yalanlama haberi yayınlandı. selçuk bu oyunlara gelmez. full konsantrasyonla 20 şubat gecesi bize istediğimizi verecektir.

    hamit altıntop: mutlaka 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında forma giymesi gerekmektedir. hamit bu tarz maçlarda bize her zamankinden daha fazla lazım. şampiyonlar liginde ki tecrübesi kesinlikle göz ardı edilemez. sadece eski takımına değil, doğup büyüdüğü şehrin takımına karşı oynayacak olması, onu bu maça daha iyi hazırlayacaktır. hamitin canını sıkacak bir gelişme yaşanmadığı için kendisinin moralinin yerinde olacağı kesin.

    sneijder: takımda herkes kendisini çok sevecen karşıladı. o da bu sıcak karşılamaya çok çabuk cevap verdi. bulduğumuz gollerde ki sevinci gerçekten insanı mutlu ediyor. hırsı yerinde. o da galatasarayla beraber yürümek istiyor. 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçı, sneijderin galatasarayla birlikte çıkacağı ilk şampiyonlar ligi maçı. bu da kendisini ayrı motive edecektir.

    burak yılmaz: drogba transferi, 2 hafta yedek başlamak kendisini o kadar hırslandırmış ki bomba gibi döndü. 10 şubat 2013 galatasaray antalyaspor maçında 2 gol ardından, 16 şubat 213 akhisar belediye galatasaray maçında 1 gol bir asist ile oynadı. şampiyonlar ligi burak yılmazı ayrı bir motive ediyor. attığı 6 golle bizi 2. tura taşıdı desek yanılmış olmayız sanırım. 20 şubat 2013 galatasaray schalke 04 maçında bekleneni verecektir.

    drogba: gel de bu adamı anlat şimdi. ne yazayım arkadaş. adam drogba yani. 2011-2012 şampiyonlar ligi finalindeki performansı ve kupayı chelsea'ye getirmesi falan filan. herkesten bir beklenti var. benim bu adamdan beklediğim ise, açıkça söyleyim ortalığın amına koymasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın