• 7087
    an itibarıyla çok güçlü bir hücum hattımız var. forvette drogba, burak, elmander ve umut. hangisi yedek kalsa insanın içi acıyor. görünen o ki maçların bazı dönemleri hariç ilerde burak ve drogba oynayacak.

    orta sahada sneijder-selçuk-melo-hamit 4'lüsünün yeri neredeyse garanti. amrabatın istenen ofansif gücü sağlayamaması, emre çolak'ın düşen performansı, engin'in cezası sonrasında saldığı göbek, yekta'nın müthiş karakteri ve galatasaraylılığına rağmen istenen seviyede olmaması, aydın'ın yetersiz olması derken bu dörtlü kolay kolay değişmez. maç içinde oyunu tutmak için veya daha defansif bir mantıkla çıktığımız maçlarda orta saha 5'lenebilir. henüz iki sene önceki orta sahamız ile karşılaştırdığımızda atlanan seviye gerçekten inanılmaz.

    defansa geldiğimizde ujfalusinin sakatlığından sonra bir lidere ihtiyacımız olduğu çok aşikar. semih'in yanına daha tecrübeli ve lider, ujfa gibi veya neill gibi bir adam gerekiyor bize. tabi yabancı kontenjanını düşündüğümüzde bu ismin ömer toprak olması hepimizin dileği. eboue bu sene her ne kadar geçen seneki formundan uzak olsa da sağ bek için yeterli bir isimken sol bekte riera bütün iyi niyetine rağmen önümüzdeki sene kesilmesi gereken ilk isim şu anda.

    kalede muslera varken muslera vardır. ondan iyi dünyada bir iki isim sayabiliriz. onlarda real madrid'de bayern'de ve city'de oynuyor zaten. adam bana ne kardeşim ben gitcem artık demediği müddetçe gelen bütün teklifleri nazikçe reddedip gözümüz arkada kalmadan yola devam etmeliyiz.

    yabancı sınırından dolayı, bu takım kurabileceği en iyi ileri 6'lıyı kurdu. sınır olmasa belki daha iyi olabilirdi ama bu haliyle daha iyisini kurmak mümkün değil. drogba-burak-sneijder-selçuk-hamit-melo. kalemiz de sağlam: muslera. önümüzdeki sene odaklanılması gereken tek bölge defans olmalı. riera'nın yerine iyi bir sol bek, dany'nin yerine iyi bir defans. ne cl'de yarı final, ne de 5 sene üst üste şampiyonluk bu kadroyla ve başlarında imparatorla hayal artık. başkan mali yapıyı düzeltirken, terim kadroyu coştururken, taraftarlar store'u yağmalayıp full destek verirken tarihin yeniden yazılmasına tanıklık edeceğiz hep birlikte.

    güzel günler görüyoruz ya, bu daha başlangıç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın