resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1887
    medya tarafından elinde koz kalmayınca, galatasaray'a saldırmak için üstüne oynanan adamımız. şimdi adamlara sormak lazım arkadaş, sizin başka işiniz gücünüz yok mu diye? öyle örnekler verebilirim ki, hem de birçok maçtan değil, bir maçtan yığınla kareyi ortaya koyup, onu değil bunu yazın demeliyim. maçların hepsi tek tek aklımda.

    hilbert,
    musa nizam,
    deniz barış,
    çağdaş,
    aksihar 14 veya 15 numara,
    necip,
    caner,
    meireless,
    cristian,
    ibrahim (bursa),
    ernst,
    elyasa süme,
    yalçın ayhan,
    barış başdaş,
    ibrahim toraman,
    uğur inceman,
    serdar aziz.

    ve daha onlarca isim. bu lig de galatasaray maçına çıkan bu ve benzeri adamlar, insana girer gibi değil, kurbanlık öküze girer gibi giriyorlar. buna tüm spor severler şahit olmalı. gel gör ki, şuan ki günah keçimiz riera oldu. peki 4 örnek var, peki ya riera ve benzerlerine yapılan onca şeyler? riera iş ahlakı yüksek bir insan, bunu yedek kalmakta sıkıntı yapmamasında gördük ve çıkıyor topunu oynuyor şimdi. yapmış olduklarını savunan yoktur, kasıt görüyorsan sarı veya kırmızı neyse cezası kes cezasını aklı başına gelsin. ama eğer bu adam bunları yapmaya başlamışsa, bunlar sizin suçunuz ulan. siz bu insanları buna zorluyorsunuz. burak'ın yediği onca tekmeden sonra tutup kırmızı yese ve dese ki hoca bu adamın benim ağzıma etti, bende ona taktım, paşa paşa yerim kırmızı kartımı otururum dese, kim ne diyecek? allah aşkına akhisar maçından sonra burak'ın bilmem neresi atmış. insan gibi duran adama gelip kim sataşmış lan bunca zaman?

    korku müziğinden fon yapıp da "bak böyle yaptılar işte" kolpasını ancak sizin gibi fener yalaması tipler yapar aslanlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın