resim
Albert Riera Ortega
Görev:Teknik Direktör
Takım:G. Bordeaux
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 1882
    sırtına, bileğine bastığı oyuncular bizim milyon euroluk oyuncularımız olmadığı için sıkıntı yoktur. bastığı kimler peki? anadolunun beş para etmez oyuncuları sakatlansınlar amınaki ne olabilir ki en fazla futbol hayatı biter zaten. matador reyiz!

    edit: bir axel witsel başlığına bakıyorum bir de riera'nın başlığına. axel witsel'e yapılan hakaret boyuna ulaşan eleştiriler, insanlığını sorgulamalar falan riera'da destek çapında devam ediyor. axel witsel adamın ayağını kırmış, riera kırmamış bunu sonuca bağlı olarak eleştiremezsin yapılan müdahaleler ortada, önemli olan niyet. niyet diyorum çünkü riera'nın yaptığı şey bir maç değik iki maç değil sürekli devam eder oldu! riera'nın yaptığı şey futbola, fair playe her şeyden önce kendi meslektaşına yapılan bir saygısızlık o işten ekmek yiyen meslektaşlarına saygısızlık. riera'nın yaptığı müdahaleler henüz ciddi bir sonuç çıkarmamış olabilir ama şansı her zaman bu şekilde gitmez. umarım teknik ekip riera'yı oturtup şu görüntüleri izletir ve amacını sorgular.

    fenerbahçe'nin hep destek tam destek adlı iğrenç sloganının sözlüğe sirayet ettiğini görmek de bir o kadar mide bulandırıcı. sebepsiz ve mantıksız destek olmaz, kendimizi insanlığımızı kaybettirir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın