2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 115
    galatasaray'ın hangi dizilim ya da hangi kadroyla çıkacağından çok nasıl bir ruh hali ve hedefle çıkacağı çok önemli. eğer burada amaç toplamda iki maçı düşünmekse yemedenatılacak 1 ve daha güzeli 2 gol çok iyi bir avantaj sağlar. tahminimce schalke'ye orada da gol atabiliriz ve burada yemeden atacağımız gol her şeyi kolaylaştırır.

    maç kadrosu ya da dizilimi için çok şey söylenebilir ama bir hocanın antreman performansı ve haleti ruhiyesine göre oyuncu seçmesi gayet normal. bir taraftarın göremeyeceği şeyleri bir hoca rahatlıkla görebileceği için o gün maça umut - burak ikilisiyle de başlayabilir fatih terim , bunun yerine drogba - burak da başlayabilir. bakarsınız drogba tek forvet çıkmış ama sneijder oynamıyor. bunlar o an gerekliliği getirdiği şeyler olacak fakat benim yegane beklentim emre çolak'ın en azından maça başlayan kadroda olmaması. galatsaray'ın topu rakip sahaya hızlı ve başarılı getirmesi gereken bir ortamda emre'nin katkısı çok fazla olamayacağı gibi yerine oynayabilecek oyuncuların katkısını da baltalamış olacak. gerçi bu tabloda amrabat'ın da 11 başlaması çok mantıklı gözükmüyor.

    skor tahmini adetine uymak gerekirse maçı 2-0 ya da 2-1 alabileceğimizi düşünüyorum. umarım ilk söylediğim olur. goller burak ve hamit , schalke'den bastos.
App Store'dan indirin Google Play'den alın