2012-13 UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu İlk Maçı
21:45 Türk Telekom Arena
1 - 1
  • 114
    antalyaspor ve akhisar deplasmanında üç dört farklı diziliş deneyen fatih terim'in, schalke maçı için doğru dizilişi gördüğünü tahmin ediyorum. burak'ın tek forvet olarak başladığı ve hiç pozisyon vermediğimiz antalyaspor maçı ile drogba girdikten sonra akhisar deplasmanında ki diziliş doğru tercih olacaktır. sneijder'in solda ya da daha geride değil de orta sahanın ortasındaki verimi arasında çok fark var, umarım fatih terim bunu görmüştür.

    melo ve eboue'nin yekta ve sabri'nin yerine başlayacağını düşünürsek; bu maçta ki en büyük çelişki, drogba'dan 90 dakika boyunca verim alamayacağını düşünen fatih terim'in, ondan maçın başında mı yoksa son yarım saatinde mi faydalanacağı olacaktır. ben de drogba'nın ilk onbir başlamasının psikolojik ve kalite olarak daha faydalı olacağını düşünsem de, maçın gidişatı ne olursa olsun son yarım saatte oyuna giren drogba'nın daha çok etki yapacağını düşünüyorum. sabri ve umut sürprizi olmazsa, amrabat'ın biraz olsun beyninini kullanmasını umarak ilk onbir bana göre şöyle olmalı http://this11.com/boards/abEhk8mach.jpg

    bir de gol yemeyelim psikolojisi olmamalı takım ve taraftarlarda, bir gol yesek bile kazanmamız daha önemli, schalke'ye orda da gol atabiliriz. en son milli takımın hırvatistan ile olan eleme maçında gol yemeyelim diye herkes götünü yırtıyodu, maçın başında golü yedik göt gibi kaldı herkes. gol yememek tabiki de çok büyük avantaj ama yersek de moral bozukluğu ve 31 olmamalı. schalke'ye deplasmanda da gol atabilecek bi kadromuz var bu unutulmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın