resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4458
    yokluğunun hissedilişi, kalecisiz bir takımın çok gol yiyoruz keşke eski kalecimiz geri dönse hezeyanına benzeyen futbolcu. oynadığı bölge, üstlendiği daha doğrusu bu sezon üstlenemediği görev savunma ile orta saha arasındaki bağlantı. en kritik en sıkıntı mevki. yeteneklerini kimse yadsıyamaz ama böylesine önemli bi pozisyonda o kadar lükse kaçan o kadar güvenilmez bir oyuncu ki..

    sezon başladı geç katıldı antrenmansız vesaire derken haftalar geçti iyi performans gösteremedi. geçen seneki performansın yarısına ulaşsa tamam diyeceğim ki yarısına ulaştığı maç sayısı çok zorlasan 3 veya 4'tür. takımda o kadar yıldız o kadar önü açık oyuncu varken orta sahanın en önemli pozisyonunda el bombası bir oyuncuyu oynatmanın bir tane mantıklı noktasını göremiyorum. lakayt hareketleri, hırsını olumlu değil olumsuz şekilde yansıtıp takımını eksik bırakmalarını, germelerini düşününce sezon bitse de tamamen gitse diyorum. bu sezon meireles'in fener'e yaptığının çok benzerini melo bize yapıyor. yemişim kalitesini pitbulluğunu. orada oynayacak oyuncunun 30 maç ortalama ve üzeri oynaması lazım.

    planını melo üzerine yaparsan şu an olduğu gibi yarı yolda kalırsın. adamın üst üste 2 sezon iyi oynadığı görülmüş mü? nabza göre şerbet. tez zamanda gitse de yerine sağlam bir ön libero alınsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın