• 163
    sözlük kahkahalar eşliğinde ağladınız mı hiç? ben ağladım drogba koyunca kahkaha atmaktan mı ağladım? kahkaha atarken mi tam anlamadım ama oldu işte.

    o değilde çok korkuyorum sözlük gerçek di mi bunlar? rüyaysa eğer uyanınca intihar etcem ona göre. ya da o bilinç altımı bulup kendi altıma alcam.

    evde 3 arkadaşım var 3ü de yabancı bu gün bana ilk iş galatasaray maçına gitmek istediklerini söylediler. takımdaki her oyuncuyu tek tek anlatıyorum. hele yarım yamalak ingilizcemle semih'i anlatmamı görseniz altınıza sıçarsınız. taaa servet'in, gökhan'ın milli takımda olduğu yerden başlıyorum anlatmaya filan. böyle yazınca bi garip oldu ama neyse. gerçi anlatmam daha da garip işte.

    selçuk, burak tek tek anlatıyorum. en rahat bu ikisini anlatıyorum zaten.
    selçuk best türkiş pleyır.
    burak çempins lig gol king end uefa pirize giv hi. bikauz grup best pleyır hi.
    drogba, muslera, sneijder, eboue, riera, hamit pek uğraştırmadı sağolsunlar. isim verdim yetti.

    işte öyle. bir de çocukluk aşkımı öğrettim bunlara bildiğiniz swf eşliğinde amman aman. yakında bi nevizade yaparız sanırım.

    oy oy hem cuma, hem deplasman, hem avrupa maçı öncesi koyduk değmen keyfime. o değil de bu fenerliler de iyi ki var ya, keyfimi 3e 5e katlıyorlar şerefsizim. 33. hafta stad dolcak sanırım tanıdıklarım hep kesin gitcem diyor. drogba'yı, sneijder'i canlı izleyecek tabi çakallar.

    neyse hadi iyi geceler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın