• 60
    kafalar schalke maçında olacak belki ama ben fatih terim'in gazı ve sahadaki oyuncularımızın isteğiyle iyi bir oyun ortaya koyup kazanacağımızı düşünüyorum. özellikle forvette kimsenin yeri garanti değilken, rekabet üst düzeydeyken herkes elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışacaktır.

    erken bir gol bulursak rahat maç olur, 2-3 farklı kazanırız ama erken gol bulamazsak rakibin direnci artar ve zorlanırız.
    her ne kadar lig sonuncusu olsalar da ligin 2. yarısında teknik direktör hamza hamzaoğlu ve gekas'la iyi işler yapıyorlar. rakibi küçümseyip bu maça çantada keklik gözüyle bakmamak lazım, hayal kırıklığı olur yoksa.

    fatih terim'in son maçta başarılı olan kadroyu bozacağını düşünmüyorum, maça aynı ilk 11 ve dizilişle başlarız. avrupa'da bundan sonra oynayacağımız taktik ve oyun da odur. biraz garantici, biraz temkinli. öyle hurraaa rakibin üstüne gitmek yok.

    drogba meselesine değinecek olursak, drogba'yı ilk 11'de başlatacağını düşünmüyorum fatih terim'in. dediğim gibi geçen maçtaki kadroyla başlayıp oyunun ve skorun gidişatına göre ya 2. yarının başında ya da 60-70 gibi oyuna alır diye tahmin ediyorum drogba'yı.
    hatta görüyorum ve arttırıyorum, burak'ın yerine de oyuna almaz bence drogba'yı şöyle bi en azından 10-15 dakika beraber oynatıp nasıl olacağını görmek ister, ondan sonra burak'ı çıkaracaksa çıkarır. tabi işler ve skor yolunda giderse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın