• 1688
    malesef 2012-2013 sezonunu kapattığıklarını düşünüp bütün harcanan paraların boşa harcandığını ve yeniden yapılanma olacak gibi acayip şeyler konuşanların ne düşündükleri ne de söyledikleri gerçekçi değildir.

    en öncelikli hedefimiz olan seneye euroleague'e katılmak için önümüzde koca bir lig var ve iddaamızı koruyoruz. liderliğin playoffta saha avantajlarına dönüşeceğini göz önünde bulundurursak, bundan sonra haftada bir maç yapacak olmamız ve efes fb bjk nin 8er üst düzey euroleague maçı olması, bu süreci doğru kullanmamız durumunda bizim avantajımıza gözüküyor.

    takımın bu süre içerisinde savunma ve hücum varyasyonlarını oturtması, hocanın ve oyuncuların da kafa olarak belli bir seviyeye gelmesini ve formlarını bulmalarını diliyor, galatasaray adı altındaki herkese desteğimi sürdüreceğimi belirtiyor ve her fırsatta galatasaray formasıyla sahaya çıkanlardan ümidi kesen sayıp söven üstüne de utanmadan her fırsatta yerin dibine soktuklarını hemen göğe çıkartan taraftarların da taraftarlığına başlarım diyorum.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın