• 8
    --- alıntı ---

    ilk yarıda yine manisa'da fenerbahçe ile oynanan maçta 80 ile 140 tl arasında değişen bilet fiyatlarının tepki görmesi ve müsabakayı yaklaşık 8 bin futbolseverin izlemesini dikkate alan yönetim, galatasaray randevusu öncesi indirime gitti. buna göre kale arkası biletleri 60, tarzan tribünü 80, kapalı ve vip tribün biletleri 100 tl'den satılacak. gediz yönündeki 3500 kişi kapasiteli kale arkası galatasaray taraftarına tahsis edilecek.

    biletlerin yarından itibaren akhisar'da akhisarspor store ve belediye beyaz masa'da satışa çıkacağını açıklayan basın sözcüsü ibrahim evren acar, çarşamba gününden itibaren de manisa'daki magnesia avm'de yer alan köfteci ramiz'den bilet alınabileceğini belirtti. bu maçta online bilet satışı yapılmayacağını kaydeden acar, daha önce yaşanan sahte bilet satışına önlem olarak, barkodun dışında özel bir güvenlik sistemi uygulanacağını söyledi.
    --- alıntı ---

    ayrıca "şöyle cuma'dan alsak 3 puanı ve rahat rahat şampiyonlar ligi konuşsak, ts-fb maçını izlesek yaya yaya" dediğim maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın