• 12879
    "bu transferleri yapanlar doğru hamleler yaptı, ileriyi gördü. yapılan transferlerin amacı hem başarı elde etmek hem de avrupa'da ses getirmekti. bu da başarıldı. artık devir değişti, eski kafalara transfer olmuyor. oluşan yeni durumlar ışığında yeni stratejiler geliştirip bu yönde yatırımlar yapman lazım. 50 bin kişilik stat var ve bu stat hemen her maç doluyor. bu kolay bir durum değil. eskiden ali sami yen'de 10-15 bin kişiye oynuyorduk"

    "başkan aysal'ın müthiş bir avrupa kafası var ve düşündükleri de yapılan transferlere, yatırımlara çok müsait. başkan, transfere ödenen rakamları yüksek görmüyor ve bu konuda hiçbir endişesi de yok. başkanın şu anda medyada telaffuz edilen rakamlara alışık, bu yüzden bir sorun yok"

    "büyük işler başarmak istiyorsan, büyük düşünmek zorundasın. orada 50 bin kişilik bir stat var ve bu stadın dolması lazım. takım, avrupa'da mücadele ediyor ve yapılanlar, kazanılanları insanın iştahını kabartıyor. küçük düşünerek bir şey yapamazsınız. galatasaray yönetimi de büyük düşünmüş ve büyük işlerin altına imza atmıştır."

    semih haznedaroğlu
App Store'dan indirin Google Play'den alın