resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4429
    birilerinin yine uzerinden gercek galatasaray taraftarligi tanimi yaptigi oyuncumuz. aynı kisiler yaz döneminde de 'melo alınmazsa maclara gitmem, forma bile almam.' diyen insanlardi. yerim sizin gercek taraftarliginizi ben. bu adama 10-15 milyon euro vermiyor diye unal aysala soylemediginiz kalmamisti. simdi transferlerden sonra tekrar tapmaya basladiniz baskana. canlarım benim.

    hakkaten bu melo dunyanin en iyi ön liberosuydu yaz döneminde. ne oldu ona? ne zamandir gorunmuyor ortalıkta? sen halen bonservisinin alinmasini iste. öyle ya. 2011-2012 sezonunda muthis oynadi degil mi? alalim bonservisini. ondan sonra da onumuzdeki sezon papatya falına bakariz. iyi oynayacak mi oynamayacak mi diye. halen sunu kafanıza sokamadınız futbolda. bir dönem harikalar yaratip bir dönem rezileri oynayan futbolcudansa, her dönem iyi (harikalar yaratacak kadar degil. ama iyi) oynayan oyuncu daha iyidir. yoksa böyle koca sezon 'ama melo gecen yıl 10 küsür gol atti yea. avrupada kac ön libero atiyor ki bu kadar?' diyip durursun. beklersin ki eski gunler gelsin. tabi bu sırada senin orta sahan da folloş olur.

    adam tam bir iki mac gaza gelmisti. aha dedik toparlayacak. gitti (bkz: 30 kasım 2012 galatasaray gaziantepspor maçı) nda aptal bir top kaybi yapip ardindan kırmızı gördü. hoop tekrar geri gitti. simdi de bu oguzhan olayi. tamam. biliyorum. tükürmedi. cezanın onanmasi komedi. en agir tepkiler verilsin. eyvallah. ama bu melonun bu kadar mimlenmesinde kendisinin hic mi sucu yok? adam artik olayin kenarindan gecse kart goruyor. öyle bir hale getirdi ki durumu. ulan bir rahat dur. bir bulasma amk birine. bir de dön arkani git. bu kacinci arkadas.

    neyse. iyi ki almamisiz bu adamin bonservisini. yine bizim romantik taraftar göklere cikariyor kendisini. ona buna atar yaptigi icin. sezon bitcek amk. daha duzgun oynadigi mac ikiyi ucu gecmez. bizimkiler halen alinsin diyor bu adama. umarim simdiden yerine adam bakilmaya baslanmistr.
App Store'dan indirin Google Play'den alın