resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 4426
    galatasaray oyuncusu. kendisine verilen 4 maçlık cezanın onanması galatasaray'a vurulan darbedir. bunun melo'nun kişisel performansıyla, yazın florida'da mango kokteyli içmesiyle alakası yoktur. tff'nin yargı mercilerinin meireless olayında tutunduğu tavırla melo'nun olayında tutunduğu tavır taban tabana zıttır. bu zıtlığı oluşturan da formaların renkleridir. bunun meireless'in tükürüp tükürmemesinin ve melo'nun tükürüp tükürmemesinin incelenmesiyle alakası yoktur. izlenen yol, metod farklıdır. birinde otorite kabul edilen ötekinde eilmemiştir. ve bu durum tartışılmayacak derecede nettir.

    bu olayda melo'ya sahip çıkmak demek armaya sahip çıkmak demektir. iki gün sonra selçuk'a da benzer bir ceza gelmesi, drogba'ya taban giren adama kart verilmemesi, sneijder'in son dakika golünün geçersiz sayılması gibi haksız yargıların önüne geçmek için melo'ya sahip çıkılıyor.

    ayık olun, sapla samanı karıştırmayın!

    engin olayında diyecek söz bırakmamıştı bize futbolcumuz. şeriatın kestiği parmak acımaz dedik sineye çektik. melo'nunkinde ise kasıtlı olarak kulübü baltalamak var. görmüyor musun bunu taraftar? hangi tarafa gittiğini bilmeyen taraftar son kez tekrarlayalım: melo burada semboldur. yoksa hepimiz ultraslan oluruz, melo yapma böyle şeyler deriz(!).
App Store'dan indirin Google Play'den alın