• 1172
    galatasaray'a hizmet etmiş, emek vermiş birinden nasıl nefret edilebilir diye aylardır düşünmeme sebep olan eski koçumuz. ben aylardır idrak edemedim keşke biri karşıma geçip de açıklasa. sevmezsin, konuşulmasını istemezsin, yolumuza bakalım dersin anlarım. ama fırsat kollayıp her başarısızlığında hakaret edip terbiyesizlik yapmak benim anlayabileceğim bir durum değil. içime sindiremiyorum böylesini. bir insan nasıl olur da oktay mahmuti gibi birinden ölesiye nefret eder? normal bir nefret değil ama bu ölesiye nefret. garip. çok garip.

    kızılyıldız taraftarıyım diyen adam "biz bir aileyiz, aile arasında teşekkür olmaz" da demişti zamanında. kızılyıldızlı olduğunu söylemeyip doğuştan galatasaraylıyım, damarımı kesseniz sarı kırmızı akar dese buna inanılıp daha mı çok sevilecekti ya da o zaman mı saygı duyulacaktı? gerçekten anlamıyorum.

    düşünüyorum. oktay mahmuti doğuştan galatasaraylı olsa ben yine bu kadar severdim, fazlası olmazdı. çünkü onun galatasaray'a verdiği emek, akıttığı ter benim hayatımın en güzel senelerinden ikisini yaşamamı sağladı ve ben o iki seneyi bundan 30 sene sonra da aynı tebessümle hatırlayacağım. galatasaray'a başarılar yaşatan herkesin galatasaraylı olmasına gerek yok. oktay mahmuti'nin ne başarısı var ki? diyen adama zaten bir şey diyemem. o başka bir boyutta çünkü.

    biliyorum herkes böyle düşünmek, hissetmek zorunda değil. ama ona hakaret etmek, çirkince aşağılamak bu kadar basit olmamalı. iyisiyle kötüsüyle bizlere iki güzel sene yaşatan bir adam bu kadar nefreti hak etmiyor. ben böyle bir nefreti servet çetin'e bile görmedim arkadaş . bu adam takımı mı satmış, bırakıp mı gitmiş ya da zarar mı vermiş? yazık ya cidden.

    insanların vicdan ve vefa sahibi olmasını beklemek gerçekten boş bir hayal.
App Store'dan indirin Google Play'den alın