• 1169
    ulan hocayi canimdan cok severim dedim, lafim takim mac kaybedince gelip bu basligin altina dolduranlara dedim ama uzulerek gordum ki basligi canlandirarak bok yemisim, bokun alasini yemisim hem de.

    nasil ki maci kaybedince gelip burada ergin atamana saydiranlariniz galatasaray gorgusu, kulturunden uzaksa ayni sekilde gelip burada eski kocumuz oktay mahmudiye saydiranlara da bir o kadar galatasaraylilik yakismiyor.

    kendisi bu ulkenin en iyi basketbol koclarindan bir tanesi olmakla beraber, en saygideger spor adamlarindandir. pislik, kokusmusluk icindeki turk sporunun nadir guzel insanlarindandir. herseyden once eski kocumuzdur. burada gelip kendisine yetersiz yakistirmasi yapmak, tokatladik, koyduk demek, gerizekalica bir sekilde kizilyildiz sempatizanligini elestirmek en hafif tabiri ile kendini bilmezliktir. ayiptir, laflarinizi tartarak yazin!

    basligi canlandirdigimda buranin bu hale gelecegini tahmin etmedim ki amacim hocaya laf carpitmak, kendisi ile dalga gecmek, hele hele hakeret etmek hic degildi. yine de bu hareketim icin sozluk ailesinden tum ictenligimle ozur dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın