resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 1939
    --- alıntı ---

    dünyaca ünlü yıldız sneijder'i transfer ederek büyük sükse yapan galatasaray, ikinci büyük transferi drogba'ya da yarın kavuşuyor. sarı-kırmızılı yönetici emir sarıgül, drogba'yı almak için dün londra'ya uçtu. drogba'nın ailesiyle birlikte yarın istanbul'da olacağı kesinleşti.

    taraftar sabirsizlaniyor

    özel uçakla istanbul'a gelecek olan drogba'nın sneijder'in gelişindeki gibi izdiham olmaması için geliş saatini gizli tutmaya çalışan sarı-kırmızılı yönetimin pazar günü drogba'yı pazar günkü antalya maçına tt arena'ya getirmeyi planlıyor.

    cumartesi sağlik kontrolü

    drogba'nın antalya maçı öncesinde 12 numaralı formasını giyip tribünleri tek tek dolaşıp selamlayacağı ifade ediliyor. drogba, kendisi için özel olarak hazırlanan locada antalya maçını izleyecek. sneijder'in de istanbul'a adım attığında konakladığı ortaköy'deki four seasons otel'de kalacak olan fildişi sahilli yıldız, cumartesi günü sabah saatlerinde ulus'taki liv hospital'de sağlık kontrolünden geçecek.

    ilk idman pazartesi günü

    pazar günü tt arena'da antalyaspor maçını tribünden izleyecek olan drogba, florya'daki ilk idmanına pazartesi günü çıkacak. usta golcünün lisansının hafta içinde çıkması bekleniyor. eğer fifa'nın vereceği geçici lisans yetişirse fildişili yıldız akhisar belediye maçında sahada olacak ve terim, dünyaca ünlü golcüyü schalke maçına hazırlayacak.
    --- alıntı --- f5 haber
App Store'dan indirin Google Play'den alın