resim
Abdullah Mucib Avcı
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 723
    6 şubat 2013 türkiye çek cumhuriyeti maçında semih kaya, selçuk inan, burak yılmaz, hamit altıntop ve umut bulut'u oynatmaması gereken muhteşem teknik direktör. kendisine güveniyoruz. ibb'deki kupa koleksiyonunu milli takıma da taşıyacağına inancımız tam.

    selçuk inan. soldan gelen topu sağ ayağıyla kontrol ediyor. sağ ayakla top mu kontrol edilir? üstelik çok yavaş. mehmet topal ve emre beleşoğlu kendisinden çok daha iyidir. hatta salih uçan > selçuk inan. bu bir gerçek arkadaşlar kabul edelim.

    burak yılmaz. sürekli kendini yere atıyor. üstelik bencil. über ahlaklı bir ülkeyiz şike bilem yapmadık torpille bir kişi tayin edildi mi ülke ayağa kalkıyor öyle süperiz. burak bize yakışmıyor milli takımdan lağvedilmeli. onun yerine genç semih* ve musa sow* alınmalı.

    semih kaya. tecrübesiz. önünde bekir, egemen gibi yüzyılın stoperleri varken oynatılmamalı. ayrıca sarışın ve renkli gözlü. izmir'li. alışılmış türk algısının dışında. bizi yanlış tanıtıyor. oynatılmamalı.

    hamit altıntop. almancı. almanya'da yetişti ama şu an türkiye'de, o yüzden havası kalmadı pek. sercan daha iyi hem hala fürüt diye bir takımda 55 gol 26 asist ile oynuyor.

    umut bulut. sürekli koşuyor. olmaz. sürekli koşan futbolcu olmaz. alışılmış türk algısını bozuyor. milli takımdan atılmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın